Protecţiile de suprafaţă

Prin tehnologie nouă de protecţia suprafeţelor şi prin culori noi dorim să răspundem prompt la cerinţele înalte ale pieţii şi a momentului.

Toate produsele noastre din beton au o protecţie de suprafaţă. Prin produsele noastre oferim clienţilor noştrii două tipuri de protecţie a suprafeţei care diferă între ele prin compoziţie şi calitate:

  1. Colorsystem
  2. Resistor (protecţia premium a suprafeţei)

r1_2

1. Colorsystem

Prin dezvoltarea (modernizarea) tehnologiei şi această ramură de producţie (producţie de ţiglă) se dezvoltă în permanenţă fiind capabil de utilizare de materiale noi şi superioare. Protecţia Colorsystem preconizează în primul rând protecţia culorii şi stabilitatea în timp a acesteia. Produsul tratat astfel este mult mai rezistent la intemperii (la vicisitudinile vremii)

Atenţie: pe pagina noastră web, la toate produsele protejate prin ColorSystem este marcat official prin logoul ColorSystem.

Informaţii suplimentare despre protecţia culorii Colorsystem » 

2. Resistor (protecţia premium a suprafeţei)

resistorhu

Protecţia suprafeţei prin procedeul Resistor – se face după cele mai noi şi moderne procedee tehnologice, pe lângă protecţie superioară a culorii, celelalte caracteristici sunt superioare momentului. Având materialele de bază de calitate superioară, care permite prelucrarea superioară a suprafeţei, produsele la care se aplică această protecţie devin de cea mai bună calitate

Atenţie: pe pagina noastră web, la toate produsele protejate cu protecţie premium a suprafeţei este marcat official cu logoul Resistor.

Informaţii suplimentare despre protecţia premium a suprafeţei Resistor»