Din Mediterran în Terran!

Din Mediterran în Terran!

2014. Martie 01.

Societatea Mediterrán Magyarország Betoncserép Gyártó Kft. este o întreprindere familială aflată în proprietate privată care a păstrat tradiţiile de-a lungul a peste nouă decenii. Menţinerea sa pe piaţă şi succesele în afaceri se datorează faptului că societatea a putut şi a îndrăznit întotdeauna să reacţioneze inovativ la schimbările cerinţelor de piaţă. În acest proces au contribuit şi dezvoltările tehnologice şi construcţiile recente de fabrici, ale căror detalii şi rezultate sunt bine cunoscute.

De-a lungul anilor s-au schimbat, nu numai nevoile pieţei, dar şi publicul nostru ţintă, prin aceasta gama noastră de produse conformându-se acestei solicitări. Această gamă largă de produse nu era reprezentată în mod corespunzător de marca Mediterran. În urma schimbărilor sistematice ale gamei de produse, aceasta s-a îndepărtat de caracterul mediteranean, întrucât în prezent majoritatea produselor noastre sunt asociate cu regiunea central - europeană, clienţii noştri găsind printre produsele noastre designul curat şi modernist.

Conducerea societăţii analizând aceste circumstanţe şi trenduri, a luat o decizie serioasă când a luat hotărârea de schimbare a numelui de marcă, pierzând atributul medi, în denumirea de TERRAN. Modificarea denumirii mărcii în TERRAN urmăreşte restructurarea gamei de produse şi semnifică imaginea unei societăți moderne și inovative.

 

 teaser4

Modificarea, pe lângă altele, semnifică într-un mod mai precis că produsele firmei producătoare de ţigle reprezintă culorile şi forme specifice ţărilor central-europene cu stilul actual, mai modern, care arată bine oriunde în lume, şi indiferent de zonele climatologice.

Noul nume de brand se referă numai la schimbările exterioare; conţinutul, calitatea, utilizarea tehnologiilor inovative şi durabilitatea garantată de firmă de a lungul celor peste 90 de ani, vor rămâne neschimbate. Denumirea, structura proprietarilor şi alte date ale societăţii nu se modifică, astfel contractele noastre existente rămân în vigoare fără alte modificări, schimbările respective neinfluenţând procesele de facturare sau de corespondenţă.