Descărcări, listă de preţuri

Vă rugăm, să citiţi ultimele publicaţii descărcabile Terran!

Listă de preţuri

O să găsiţi gama completă de produse şi preţuri actuale ilustrate cu fotografii, în lista de preţuri descărcabile.


Preţurile ţiglei de bază şi accesoriile din beton sunt gurupate în gama de produse după model şi culori. Pe lângă preţurile accesorilor din metal şi plastic găsiţi şi informaţii supplimentare, poză de ansamblu despre accesorii în ce familie de produse se poate fi folosit.


Pentru a descărca lista de preţuri, vă rugăm faceţi clic pe imaginea din dreapta sau apasaţi pe butonul, Descarcă lista de preţuri.

Catalog de produse

În catalogul de produse descărcat puteţi face cunoştinţă cu firma noastră, cu calitatea produselor noastre şi informaţii legate de gatanţia acestora.


În publicaţia de produse, bogat ilustrat cu fotografii puteţi obţine o imagine cuprinzătoare a publicaţiilor produse şi comercializate de către gama de produse, ţiglă din beton, tratare specială ColorSystem.


Pentru a descărca catalogul de produse vă rugăm să faceţi clic pe partea dreaptă a acoperi imagini sau Descărcarecatalog de produse.

Program de montat ţigle

Cu ajutorul programului interactiv puteţi foarte simplu să proiectaţi casa visurilor dumneavoastră.


Program de montat ţigle vă dă posibilitatea de alcătui clădiri de anumite dimensiuni şi forme. Cu ajutorul programului puteţi selecta paleta de culori a clădirii de oare ce pe lângă culoarea ţiglelor există posibilitatea selectării culori tencuieli exterioare.