Noi nu vorbim doar despre calitatea

Datorită tehnologiei moderne de producţie, protecţiei premium a suprafeţei precum şi a materiilor prime trainice, din toată inima recomandăm ca dumneavoastră să vă încoronaţi locuinţa dumneavoastră cu ţiglele noastre.

50 de ani garanţie scrisă

Un acoperiş nu alegem pentru un an, ci pentru toată viaţa. Tocmai din acest motiv firma noastră acordă garanţie scrisă pe o perioadă de 50 de ani.

+Mai multe informaţii despre garanţie aici.

Tehnologie modernă de producţie

Calitate superioară a produselor se asigură prin dezvoltarea prmanentă a tehnologiei de producţie!

+Mai mult despre tehnologie aici.

Materii prime naturale şi durabile

Rezistenţă la vijelii şi îngheţ! Este pentru o viaţă!

+Beneficii al produsul din beton aici.

Procedurile premium de tratarea suprfeţei

Tratamentul de suprafaţă a ţiglelor la nivelul cel mai înalt se datorează celei mai recente tehnologii.

+Care să aleg? Despre tratarea suprafeţei aici.

Termeni şi condiţii pentru garanţie

Certificatul de garanţie este emisă de producător şi importator, se eliberează de către vânzător, complectat cu toate datele necesare conform celor enumerate pe folmular.
Producătorul verifică în permanenţă calitatea meteriilor prime, procentul de utilizare, precum şi calitatrea produselor semifinite şi finite pentru ca produsul finit ajuns la dunmeavoastră să fie de o calitate ireprosabilă. Calitatea ţiglelor corespund normelor EN-490. Calitatea produselor finite sunt verificate conform normelor EN-491 de către instituţii independente şi acreditate pentru aceste verificări.
Faţă de culorile reale şi culorile de pe ecranul calculatorului pot apărea diferenţe din motive tehnice! Trebuie acordată atenţie mărită la montajul ţiglelor arhaic (Rundo şi Coppo) în vederea realizării unui aspect perfect şi plăcut ochiului.

Certificat de garanție