O întreprindere mare dintr-o asociaţie familială: grupul de societăţi Terran

 

Societatea noastră, TERRAN Kft. este prezentă nu numai pe piaţa internă, dar şi în ţările vecine. Pe lângă cele două uzine din ţară, grupul nostru îşi deserveşte deja clienţii în 8 ţări, în afară de Ungaria. 

Fabricile noastre din Ungaria

mediterrankunszentmiklosigyar

La Bóly (1) a fost lansată în 1993 prima noastră linie de producţie semi-automatizată, care se leagă de numele dr. Mészáros Vilmos. Această linie a fost urmată în 1999 de o tehnologie complet automatizată. 

În 2008 la Kunszentmiklós (2) a fost pusă în exploatare fabrica noastră de învelitori care utilizează una dintre tehnologiile cele mai moderne din zonă.

Pe plan internaţional

În afară de Ungaria avem filiale în 3 ţări:

  • Slovacia
  • România
  • Croaţia

fardasdiroda_01

TERRAN Slovakia s.r.o. a fost înfiinţată în 2000, în localitatea Vlčany (3) din Slovacia. În 2004 aici am construit o fabrică înzestrată cu o tehnologie complet automatizată. Astfel, aprovizionarea cu produse a pieţelor adiacente s-a simplificat, distanţele de livrare s-au redus, ceea ce a însemnat şi înseamnă şi astăzi nu numai o creştere în eficienţă, dar şi o scădere a impactului asupra mediului înconjurător.

În 2004 am întemeiat alte filiale în străinătate: TERRAN Crijep d.o.o. în oraşul Beli Manastir (4) din Croaţia, respectiv TERRAN Rom srl. la Cluj (5). În aceste ţări prezenţa noastră acoperăde asemenea întreg teritoriul.

cegcsoportterkep

garanciapecset

Astfel, în prezent, grupul de companii TERRAN asigură pentru clienţii săi:

  • în 3 uzine complet automatizate
  • peste 48 milioane de învelitori vândute pe an
  • cu 50 de ani de garanţie

 

Asigurăm calitatea pe termen lung

Creşterea dinamică a societăţii noastre dovedeşte obiectivul nostru pentru viitor: să devenim lideri de piaţă în domeniul producţiei învelitorilor din beton, atât în Ungaria, cât şi în ţările vecine.
Pentru aceasta avem la dispoziţie background-ul tehnic, activitatea de cercetare şi dezvoltare, o relaţie cu clienţii care satisface toate exigenţele, precum şi suportul de marketing necesar. Cele mai importante sunt însă ambiţia şi simţul vocaţiei, prin care putem garanta pe durată lungă calitatea pe care fiecare constructor o aşteaptă de la o învelitoare!

Noi garantăm această calitate pentru fiecare acoperiş pe o perioadă de 50 de ani!