Firma

Firma noastră, Terran Sisteme de Invelitori SRL, comercializează ţigle, respectiv toate accesoriile necesare pentru realizarea unei învelitorii.

Terrankunszentmiklosigyar

Terran este 100% proprietate privată. Sediul Central se află în Bóly. Sunt două baze de producţie, unul în Bóly, iar celălalt în Kunszentmiklós(Ungaria).

 

Firma noastră se ocupă şi cu comercializare internaţională. Extinderea este constantă, momentan ţiglele noastre se găsesc şi pe piaţa din Slovacia, Croaţia şi România Serbia. Despre istoricul firmei puteţi afla mai multe aici.

Gama ţiglelor Terran

Materia de bază a ţiglelor este de mai bine de 90 de ani din mortar de ciment. Prin lărgirea gamei de produse, cu culori şi tehnici noi de tratarea suprafeţei corespundem cerinţelor pieţii şi solicităţi caliative superioare.

Danubia Linia noastră de produse Danubia este deosebit de potrivită la realizarea suprafeţelor simple, cu alură fină, omogenă. danubia_antracit_75_c
Rundo Cu Rundo am creat o armonie între tradiţie şi cerinţele vremurilor noi, moderne. rundo_odon_75_c
Coppo Cu ţiglele noastre Coppo obţineţi efecte unice, ceea ce face să fie deosebit de potrivite pentru crearea unei atmosfere specifice regiunilor sudice însorite. coppo_ferrara_75_c
Zenit Printr-un design modern, ţigla Zenit conferă casei un caracter special. zenit_carbon_75_c

Date de contact 

Numele firmei: Terran Sisteme de Invelitori SRL
Nr.ord.Reg.Com.: J12/2235/2005
Adresă: 400457 Cluj- Napoca,  str. Septimiu Albini, nr. 81/3.
Nr. telefon: 40-264/462-484
Fax: 40-264/462-485
E-mailinfo@tigleterran.ro